Mijn naam is Madelief van Ginkel, maar online beter bekend als Madestout. Een 23 jarige vrouw met een grote passie voor Gaming en Tech.

Op mijn vierde kreeg ik mijn eerste setup, een beetje overdreven. Dat was niet voor niets want mijn vader werkt in de IT branche, van hem heb ik veel geleerd. Daarnaast was mijn broer mijn grootste voorbeeld, van hem keek ik dan ook het gamen af. Hij zorgde ervoor dat ik mijn weg kon vinden en versloeg de moeilijkste bosses. Door de jaren heen heb ik heel wat games en consoles verslonden, zal het in mijn DNA hebben gezeten?

Offline zat ik ook niet stil, nog altijd speel ik viool. Op mijn achtste begon ik met lessen nemen, waarna ik op mijn twaalfde ook in een orkest zat. Muziek maken en andere creatieve uitingen hielden mij altijd bezig.

Ondanks dat ik vrij nieuw ben in de game industrie als streamer heb ik al veel mogen bereiken. Ik werk hard en blijf innovatief. Van het organiseren van meetups tot aan het bezoeken van events, ik zit nooit stil. Via Twitch en Discord heb ik het meeste contact met mijn kijkers. Daarnaast vind ik het bijhouden van mijn social media ook erg belangrijk, zo ben ik erg actief op Instagram, Snapchat en Twitter.